Audities Talentklassen Dans (3 juli) en Dance Explosion (4 juli)

15 juni 2019

In juli vinden weer de jaarlijkse audities plaats voor de Talentklassen Dans en Dance Explosion.

Talentklassen Dans

Wanneer: woensdag 3 juli 2019, aanvang 14.45 uur
Waar: Kunstencentrum Atrium, Sneek

Opgeven kan bij Jacqueline Veldhuis: jacqveldhuis@yahoo.com.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen in Sneek hun danstalent verder ontwikkelen in de Talentklassen Dans van Kunstencentrum Atrium. Er worden zowel klassiek balletlessen als jazzlessen gevolgd en kinderen krijgen de kans om podiumervaring op te doen. Na de Talentklassen Dans stromen leerlingen vaak door naar de Jeugd Dans Opleiding Friesland of de gevorderde danslessen van Kunstencentrum Atrium, zoals de selectieklassen en Young Dance Explosion.

Dance Explosion + Young Dance Explosion

Wanneer: donderdag 4 juli 2019, 17.00 – 18.30 uur (Young Dance Explosion), 19.00 – 21.00 uur (Dance Explosion I en II)
Waar: Noorderkerkzaal, Sneek (ingang Kunstencentrum Atrium, Sneek)

De auditie is in de vorm van een les. Binnen een week horen de kandidaten de uitslag. Meld je hier (Dance Explosion I), hier (Dance Explosion II) of hier (Young Dance Explosion) aan en wacht de bevestiging af.

Dance Explosion is de semi-professionele dansgroep van Kunstencentrum Atrium. Dance Explosion danst in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Artistiek leider Raymond Guzman daagt de groep continu uit in steeds nieuwe choreografieën. Zelfs acrobatiek wordt door de dansers gebruikt om expressie te geven aan hun passie. Jaarlijks is er een avondvullende voorstelling in Theater Sneek. Maar dit is niet de enige plaats waar Dance Explosion te zien is. Op de meest onverwachte plaatsen kom je de dansers tegen, binnen en buiten de provincie. Er zijn drie groepen: Dance Explosion I en II en Young Dance Explosion. De lessen vinden plaats op donderdag in Sneek.