Geef je op voor de MUZT-auditie op 30 augustus!

14 juni 2019

Op vrijdag 30 augustus is er een tweede auditie voor het nieuwe seizoen van MUZT Musicalopleiding. Heb je de eerste op 5 juli gemist? Geef je dan nu snel op voor deze nieuwe kans!

MUZT is de vierjarige vooropleiding van Kunstencentrum Atrium voor musicaltalent uit heel Friesland. Jongeren vanaf 13 jaar werken wekelijks aan hun zang-, acteer- en dansvaardigheden. MUZT vormt al ruim tien jaar een goede basis vormt voor doorstroming naar vervolgopleidingen binnen het vakgebied, zoals showmusical, muziektheater en kleinkunst. Ook leerlingen die deze ambitie niet hebben, vormen zich binnen MUZT in sociale vaardigheden en zelfbewustzijn.

Het seizoen 2019/2020 begint in september. De lessen worden in Sneek gegeven op vrijdagavond en in het weekend. MUZT Musicalopleiding maakt jaarlijks een grote theaterproductie die te zien is in Theater Sneek.

Opgeven

Meld je hier aan voor jaar 1 en wacht de bevestiging af. Wanneer je succesvol bent ingeschreven, ontvang je binnen twee weken de informatie over de auditiedag. Na een succesvolle auditie sta je ingeschreven voor jaar 1 van MUZT.