Coronavirus: lessen en cursussen voorlopig afgelast

15 maart 2020

Lessen en cursussen die plaatsvinden in Kunstencentrum Atrium worden voorlopig afgelast. In navolging van het besluit van het kabinet om de basisscholen te sluiten, hebben we besloten om het cursusaanbod in het kunstencentrum tot nader order op te schorten. Dit geldt ook voor alle buitenlocaties in Súdwest-Fryslân waar het kunstencentrum actief is.

Het Servicepunt van Cultuur Kwartier Sneek (voor kaarten en informatie) dat in Kunstencentrum Atrium in Sneek gevestigd is, is vanaf maandag alleen nog telefonisch en per e-mail bereikbaar (maandag t/m vrijdag, 9.00 – 17.00 uur): 0515 – 431 400, service@cultuurkwartier.nl.

We vinden dit erg vervelend voor onze leerlingen en medewerkers en we beraden ons of en hoe de geannuleerde lessen op een later tijdstip kunnen worden ingehaald.

Ook diverse evenementen tot maandag 6 april zijn opgeschort, waaronder het Súdwest Festival in Workum (zondag 22 maart), de Atrium BandContest in Sneek (vrijdag 3 april) en de Topzondag met Koffiegeur met het Stedelijk Muziekkorps Sneek en Edith Bakker in Sneek (zondag 5 april).


Theater Sneek en Poppodium Bolwerk

De organisatie van Cultuur Kwartier Sneek gaat zoveel mogelijk voorstellingen en evenementen van Theater Sneek en Poppodium Bolwerk die tot en met 31 maart plaats zouden vinden, proberen te verplaatsen. Kaarten blijven voorlopig gewoon geldig. De organisatie doet haar uiterste best om vervangende data te vinden. In afwachting van landelijk beleid wordt er later bekeken hoe er om wordt gegaan met een eventuele retourprocedure.

Bezoekers wordt geadviseerd om de websites in de gaten te houden voor de meest recente informatie. De organisatie vraagt om ieders begrip.