Dance Explosion op 22/23 juni met ‘AMOUR AMOR’ in Theater Sneek

1 juni 2019

Elk jaar zet Dance Explosion, de semi-professionele dansgroep van Kunstencentrum Atrium, weer een mooie en afwisselende voorstelling op de planken vol ontroerende, liefdevolle en inspirerende momenten.

Op zaterdag 22 (19.30 uur) en zondag 23 juni (14.30 uur) kun je genieten van ‘AMOUR AMOR’. Bestel je kaarten via de website van Theater Sneek.

Wat is er mooier dan een verhaal vertellen door middel van dans? In ‘AMOUR AMOR’ staat de liefde voor dans centraal. Dansen vanuit je hart is voor Raymond Guzman, artistiek leider van Dance Explosion (DE), heel belangrijk. Daarom creeert hij deze voorstelling samen met zijn dansers. Naast choreografieën van Raymond zijn er stukken van onder anderen Tamina van Deynen, Jacqueline Veldhuis en Ella Guzman te zien. Hun choreo’s zijn geïnspireerd op emoties, verhalen en gedachten van de dansers. Dit vertaalt zich naar de kern van Dance Explosion: passie voor dans!

Extra bijzonder is dit jaar de bijdrage van Bigband Cue, dat onder leiding van Willem Aukema zal zorgen voor live-muziek!