za.29.02

OPGEVEN: Instrumenten Doe-Dag op 29 februari!

Kinderen in groep 5 tot en met 8 van de basisschool die graag muziek willen leren maken, kunnen zaterdag 29 februari bij ons gratis kennis maken met allerlei instrumenten. Wij organiseren dan op onze leslocatie in Sneek de jaarlijkse Instrumenten Doe-Dag.

Welke instrumenten?
We hebben meer dan 20 instrumenten klaar staan. Van een gitaar en piano tot harp, slagwerk, dwarsfluit, trompet, saxofoon. Ook zijn er proeflessen zang, want de stem is eveneens een instrument.

Bekijk hier een sfeerimpressie van vorig jaar.

Hoe werkt het?
Kinderen kunnen zich opgeven voor 2 proeflessen van 30 minuten. Dit kan via het onderstaande formulier. Docenten vertellen in de proefles over hun instrument en kinderen mogen er zelf op spelen. Na de online inschrijving wordt er een indeling gemaakt. Deze wordt tijdens de inloop verstrekt. Mocht er op de Doe-Dag bij een proefles nog plek zijn, dan kan zonder aanmelding aangeschoven worden. Ook ouders en begeleiders zijn van harte welkom op de Doe-Dag!

Praktische informatie
De Doe-Dag begint om 12.30 uur (inloop vanaf 12.00 uur) met een gezamenlijk deel (30 minuten). De proeflessen starten om 13.00 uur en duren tot 15.00 uur. Locatie: Kunstencentrum Atrium in Sneek (Oud Kerkhof 11, 8601 EE).


Aanmelding: 

* Verplichte velden