Extra voorstellingen ‘Shrek de Musical’ op 18 en 19 mei

29 april 2019

Wegens groot succes heeft Theater Sneek twee uitvoeringen van ‘Shrek de Musical’ toegevoegd aan het huidige seizoen! De familievoorstelling van MUZT Musicalopleiding zal op zaterdag 18 en zondag 19 mei nogmaals te zien zijn. Bestel vandaag nog jouw tickets!

‘Shrek de Musical’ trok in april zesmaal een uitverkochte zaal, per uitvoering 600 man. De voorstelling kreeg lovende recensies. Zo deelde de Leeuwarder Courant maar liefst vijf sterren uit!

In de hilarische, spectaculaire en vertederende musical wordt de sprookjeswereld volledig op zijn kop gezet. De reusachtige, groene oger Shrek krijgt van de ene op de andere dag allerlei bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn stinkende moeras. De twee uur durende musical brengt naast Shrek ook allerlei andere geliefde personages uit de animatiefilm van DreamWorks tot leven, zoals dictator Lord Farquaad, Ezel, Prinses Fiona en Pinokkio. Een verhaal vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde.

Leeuwarder Courant
“Shrek van musicalopleiding MUZT is een kleurrijk spektakel.”
“Qua spel spat het talent van het podium af.”
“Wat betreft decor en kostuums heeft het team van MUZT zichzelf ook weer eens overtroffen: kleurrijk, origineel, zorgvuldig en soms ronduit spectaculair.”
“Wat moet het heerlijk zijn om als puber bij zo’n gezelschap te kunnen spelen en te mogen groeien.”

Friesch Dagblad
“Musical Shrek in Sneek: een talentenfeestje.”
“Massale scenes passeren de revue: strak geregisseerd en gelardeerd met vele vrolijke dansmomenten.”
“Met hulp van veel vrijwilligers, onder wie veel ouders, pakt MUZT uit met prachtige, kleurrijke decors.”
“Special effects brengen de humor die past bij Shrek.”