Oude instrument weer ontmoeten bij ‘hoera foar houtsjes’

20 september 2017

Kunstencentrum Sneek organiseert met het Friesch Dagblag op zaterdag 7 oktober de muzikale instuif ‘hoera foar houtsjes’. Een middag om zonder hoge verwachtingen weer eens lekker los te gaan op je eigen instrument.

Ligt jouw muziekinstrument onder het bed of op zolder? Of hangt hij al tijden aan de muur? Zou je er stiekem toch nog eens op willen spelen? Gewoon om te kijken of jij en het instrument elkaar nog iets te zeggen hebben? Kom dan naar ‘hoera foar houtsjes’!

Een spannende middag waarin je jouw instrument weer gaat ontmoeten. Waar het niet draait om beginners en gevorderden, maar om het terugvinden van het plezier in het bespelen. Zou de vonk overslaan? Na afloop weet je in ieder geval of de date voor herhaling vatbaar is.

Docenten aanwezig
Musicus en theatermaker Kees van der Meer is gangmaker van deze middag. Docenten van Kunstencentrum Atrium zijn de inspirators bij de verschillende workshops. De afsluiting wordt een muzikaal feestje.

Instrumentendokter
Er mag ook iets aan je instrument mankeren, want vanaf 12:30 uur zijn er verschillende instrumentendokters aanwezig die hem ter plekke gaan repareren. Als dat niet lukt, ligt er een reserve-instrument klaar.

Wanneer: Zaterdag 7 oktober 2017, 12.30 tot 17.00 uur
Waar: Kunstencentrum Atrium, Oud Kerkhof 11, Sneek
Kosten: 17,50 euro (15 euro voor abonnees van het Friesch Dagblad)
Aanmelden: service.frieschdagblad.nl/hoerafoarhoutsjes