Nieuw: (bas)gitaarles in Woudsend

22 november 2019

Vanaf nu is het mogelijk om ook in Woudsend gitaarles te volgen bij Kunstencentrum Atrium. Docent Mario Kramer geeft les aan beginnende en ervaren gitaristen (jongeren en volwassenen) op akoestische gitaar – met stalen of nylon snaren – en elektrische gitaar. Ook is het mogelijk om bij hem basgitaarles te volgen.

Bij de lessen wordt gekeken naar wat leerlingen graag willen leren en naar hun muzikale voorkeuren. Alle stijlen kunnen aan bod komen; van pop en rock tot metal, funk en klassiek. Het is mogelijk om lessen te volgen op donderdag en vrijdag aan het begin van de middag, andere dagen ’s avonds of ’s ochtends.

Mario Kramer
Mario studeerde in 2003 af aan de opleiding lichte muziek/jazz van het Prins Claus Conservatorium in Groningen met als hoofdvak elektrische gitaar. Hij geeft al vele jaren gitaarles bij Kunstencentrum Atrium en coacht bij de muziekafdeling diverse popgroepen. Vanaf zijn tienerjaren treedt Kramer op in bands. Momenteel speelt hij elektrisch gitaar in de rockformatie Dear Mr. Fantasy en akoestische gitaar in Paddy’s Day Off, een trio met Ierse en Schotse folk. Daarnaast geeft Kramer geregeld solo-optredens.

Belangstellenden kunnen met vragen en voor aanmelding terecht bij Mario Kramer: 06 – 28041076, mail@mariokramer.com.