di.05.09

Open dag Muziekschool Bolsward op 16 september

Muziekschool Bolsward, locatie van Kunstencentrum Atrium, houdt op zaterdag 16 september een open dag. In ‘Ons Gebouw’ vinden van 10.00 tot 13.00 uur verschillende demonstraties en optredens plaats. Uiteraard zijn er ook diverse docenten aanwezig om meer informatie over de lessen en cursussen te geven. Het gehele aanbod is ook terug te vinden in de brochures van de muziekschool, die tijdens de open dag zijn te verkrijgen.

Concert in Broerekerk: On The Move
Tijdens de open dag geeft Jeugdorkest On The Move, onder leiding van Tseard Verbeek, van 12.00 tot 13.00 uur een concert in de nabijgelegen Broerekerk.

Geef je op voor de Bolsward Band!
Kinderen tussen de 10 en 16 jaar die minimaal twee jaar een strijk- of blaasinstrument bespelen, kunnen zich tijdens de open dag opgeven voor het eerste project van de splinternieuwe Bolsward Band. Het project bestaat uit zes repetities en een kort optreden in Bolsward. Onder leiding van Ingrid Deen worden tijdens de wekelijkse repetities stukken van verschillende muziekstijlen gespeeld. Daarbij wordt aandacht besteed aan samenspel, ritme en dynamiek. Na de kerstvakantie volgen meer projecten/optredens, onder andere bij Bolstjurrich (straatfestival tijdens de Heamiel) en Tsjillen (Elfstedenweekend). Kinderen kunnen per project kiezen of ze mee willen doen.

Locatie open dag
Ons Gebouw
Broereplein 7-8
8701 JC Bolsward