za.25.05

Privé: OPEN DAG op zaterdag 25 mei

Kom zaterdag 25 mei naar onze open dag Sneek! Van 12.00 tot 16.00 uur geven wij je alle informatie die je wilt weten over onze lessen en cursussen. Of het nu gaat om muziek (alle locaties, dus naast Sneek ook bijvoorbeeld Bolsward, Workum, Koudum en Makkum), dans, theater, musical of beeldende kunst.

Onze docenten zijn de gehele middag aanwezig bij de kraampjes op het plein in het Atrium. Je kunt hier ook allerlei instrumenten bekijken en even uitproberen. Verder is onze nieuwe seizoensbrochure voor 2019-2020 gratis af te halen. Daarin vind je ook alles terug.

Gratis proefles muziek
Wil je tijdens de open dag wat langer op een instrument spelen onder begeleiding van een docent? Doe dan mee aan een gratis proefles! De voorinschrijving hiervoor is inmiddels gesloten, maar je kunt op de open dag gerust kijken waar plaats is en meedoen. Kom daarvoor eerst naar de infomarkt, want daar vind je onze docenten. Wie het leuk vindt, mag na een proefles meedoen met de Atrium DemoBand op de markt. Samen met een paar docenten speel je dan eenvoudig nummer. Iedereen kan ‘t!