Discipline

  • Beeldend
  • Dans
  • Musical
  • Muziek
  • Theater

Leeftijd

Locaties

Over Atrium

Bij Kunstencentrum Atrium krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien en jouw talenten te ontwikkelen.

Sneek
In ‘Het Atrium’ in Sneek bieden we lessen, cursussen en activiteiten aan op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst en fotografie. De locatie bestaat uit een aantal prachtige historische panden gecombineerd met nieuwbouw. Het glazen atrium verbindt de leslokalen met de Noorderkerkzaal van Theater Sneek en Poppodium Bolwerk. Alles bij elkaar een inspirerende locatie en culturele broedplaats. Naast de lessen vinden er ook regelmatig optredens plaats.

Bolsward, Koudum en Workum
Ook de muziekscholen in Bolsward en Koudum en Workum behoren tot Kunstencentrum Atrium. Muziekschool Bolsward vind je sinds 2016 in ‘Ons Gebouw’, in het hart van de stad pal naast de Broerekerk. In Koudum geven we muziekles aan de Singel. Muziekschool Workum is gevestigd in het fraaie ‘De Klameare’, het voormalige gemeentehuis.

Muziekles in de buurt
De muziekdocenten van Kunstencentrum Atrium komen ook naar je toe. Met meer dan twintig locaties in de gemeente Súdwest-Fryslân kun je altijd in de buurt muziekles krijgen. Bijvoorbeeld in een dorpshuis of schoolgebouw. Van Makkum tot Stavoren en van Workum tot Oppenhuizen.

Wij geven les in: Arum, Blauwhuis, Bolsward, Burgwerd, Exmorra, Gaastmeer, Gauw, Goënga, Heeg, Hommerts, IJlst, It Heidenskip, Koudum, Makkum, Nijland, Oosthem, Oppenhuizen, Oudega, Scharnegoutum, Schettens, Sneek, Stavoren, Tjerkwerd, Witmarsum, Wons, Workum en Woudsend.

Op welke plek wordt welke les gegeven? Bekijk het overzicht.

Organisatie
– Lieuwe Toren | Directeur
– Jan van der Zweep | Adjunct-directeur, Manager regio Súdwest-Fryslân, Hoofd Muziek
– Iréne Martin | Hoofd Theater, Muziektheater, Dans, Beeldende Kunst
– Casper Ferwerda | Marketing en Communicatie
– Annemarie van der Reijden| Hoofd Projectbureau Akte2, Cultuurcoach Súdwest-Fryslân
– Berni Dijkerman | Projectbureau Akte2

Kunstencentrum Atrium is onderdeel van Cultuur Kwartier Sneek, samen met onder andere Theater Sneek, Poppodium Bolwerk en projectbureau Akte2.

De Atrium-bands van 2017/2018

Wekelijks repeteert bij ons een groot aantal swingende bands met leerlingen en cursisten van Kunstencentrum Atrium. Rock 'n roll, pop 'n soul; ze zijn van alle markten thuis. De groepen treden regelmatig op. Bijvoorbeeld tijdens de Atrium Talent Nights bij Poppodium...

Dance Explosion

Dance Explosion is de semi-professionele dansgroep van Kunstencentrum Atrium. De groep is thuis in dansstijlen als jazz, modern, show-musical en contemporary. Daarnaast heeft elke danser zijn of haar eigen kwaliteiten. Er zijn drie groepen: DE1, DE2 en Young DE. De dansers,...

Topzondag met Koffiegeur

Topzondag met Koffiegeur is een serie kamermuziekconcerten in de Noorderkerkzaal in Sneek. Bij de optredens zijn meestal docenten betrokken van Kunstencentrum Atrium. (meer…)

MUZT Musicalopleiding

MUZT is de musicalopleiding van Kunstencentrum Atrium. Jongeren vanaf 13 jaar werken op onze leslocatie in Sneek wekelijks aan hun zang-, acteer- en dansvaardigheden.  (meer…)

Muziekles vanuit huis

Distance Learning maakt het dankzij de nieuwste technische ontwikkelingen mogelijk om online muziekles te krijgen. Met een computer, webcam en jamLink kun je aan de slag. (meer…)

De Knipkaart: muziekles op maat

Bij Kunstencentrum Atrium kun je ook met een Knipkaart muziekles volgen. Hiermee bepaal je zelf wanneer je les krijgt. Ideaal voor bijvoorbeeld volwassenen met een drukke baan. (meer…)