Discipline

  • Beeldend
  • Dans
  • Musical
  • Muziek
  • Theater

Leeftijd

Locaties

Audities seizoen 2018-2019

Talentklassen Dans
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen in Sneek hun danstalent verder ontwikkelen in de Talentklassen Dans van Kunstencentrum Atrium. Er worden zowel klassiek balletlessen als jazzlessen gevolgd en kinderen krijgen de kans om podiumervaring op te doen. Na de Talentklassen Dans stromen leerlingen vaak door naar de Jeugd Dans Opleiding Friesland of de gevorderde danslessen van Kunstencentrum Atrium, zoals de selectieklassen en Young Dance Explosion.

Wanneer: woensdag 4 juli, 14.45 uur – 16.00 uur
Waar: Kunstencentrum Atrium, Sneek
Opgeven: via Jacqueline Veldhuis: jacqveldhuis@yahoo.com.

Dance Explosion
Dance Explosion is de semi-professionele dansgroep van Kunstencentrum Atrium. Dance Explosion danst in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Artistiek leider Raymond Guzman daagt de groep continu uit in steeds nieuwe choreografieën. Zelfs acrobatiek wordt door de dansers gebruikt om expressie te geven aan hun passie. Jaarlijks is er een avondvullende voorstelling in Theater Sneek. Maar dit is niet de enige plaats waar Dance Explosion te zien is. Op de meest onverwachte plaatsen kom je de dansers tegen, binnen en buiten de provincie. Er zijn drie groepen: Dance Explosion I en II en Young Dance Explosion. De lessen vinden plaats op donderdag in Sneek.

Wanneer: donderdag 12 juli, 17.00 uur (Young Dance Explosion), 19.00 uur Dance Explosion I en II
Waar: Noorderkerk, Sneek (ingang Kunstencentrum Atrium, Sneek)
Opgeven: via Raymond Guzman, hedanced@hotmail.com

MUZT Musicalopleiding
MUZT is een vierjarige vooropleiding voor musicaltalent uit heel Friesland. Jongeren vanaf 13 jaar werken wekelijks aan hun zang-, acteer- en dansvaardigheden. MUZT vormt al ruim tien jaar een goede basis vormt voor doorstroming naar vervolgopleidingen binnen het vakgebied, zoals showmusical, muziektheater en kleinkunst. Ook leerlingen die deze ambitie niet hebben, vormen zich binnen MUZT in sociale vaardigheden en zelfbewustzijn. De lessen worden in Sneek gegeven op vrijdagavond en in het weekend. MUZT Musicalopleiding maakt jaarlijks een grote theaterproductie, die te zien is in Theater Sneek.

Wanneer: vrijdag 13 juli en vrijdag 7 september, 13.00 – 16.30 uur
Waar: Kunstencentrum Atrium, Sneek
Opgave: Meld je aan voor jaar 1 en wacht de bevestiging af. Wanneer je succesvol bent ingeschreven, ontvang je binnen twee weken de informatie over de auditiedag. Na een succesvolle auditie sta je ingeschreven voor jaar 1 van MUZT.