Discipline

  • Beeldend
  • Dans
  • Musical
  • Muziek
  • Theater

Leeftijd

Locaties

Bandcoaching

Droom jij ook van een plek op een groot podium? Word jij de nieuwe Ed Sheeran, Ariana Grande of een van de bandleden van de nieuwe Twenty One Pilots? Dan helpen wij je verder!

Bij Kunstencentrum Atrium kun je spelen in een band. Het maakt niet uit of je drummer, bassist, gitarist, toetsenist of zanger(es) bent. Zelfs als je een blaasinstrument speelt, kun je bij ons in een band repeteren en optreden. Samenspel is erg belangrijk voor je muzikaliteit. Daarnaast is het ontzettend leuk!

Onze creatieve bandcoaches proberen je met leeftijdsgenoten in een groep plaatsen. Onder begeleiding van de coach ga je aan de slag met allerlei nummers. Nieuw en oud, pop, jazz of rock; de band komt vanzelf tot een passend repertoire. En natuurlijk is er alle ruimte voor eigen ideeën.

Als iedereen er helemaal klaar voor is, wordt er gewerkt aan zaken als jullie presentatie en performance en komt een optreden al gauw in het verschiet. Kunstencentrum Atrium organiseert diverse te gekke festivals zoals VERS! en Út Sneek, waar jullie jezelf kunnen laten zien.

Helemaal tof is dat we in kelder van onze locatie in Sneek een luxe studio hebben! In ieder geval eens per jaar wordt er met jouw band een opname gemaakt.

Heb je vragen? Aarzel niet en mail Atrium-bandcoördinator Pieterklaas de Groot (die je wellicht ook kent als de drummer van Broken Brass Ensemble): pieterklaas24@gmail.com.

De bands van het seizoen 2017-2018: