MUZT-musical ‘Shrek’: de kaarten vliegen de deur uit

9 april 2019

MUZT Musicalopleiding staat in april zes keer in Theater Sneek met ‘Shrek de Musical’. Na de première op vrijdag 12 april zijn er voorstellingen op zaterdag 13, zondag 14, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april. Aan ‘Shrek de Musical’ doen alle 66 leerlingen van het seizoen 2018-2019 mee.

In de hilarische, spectaculaire en vertederende familievoorstelling wordt de sprookjeswereld volledig op zijn kop gezet. De reusachtige, groene oger Shrek krijgt van de ene op de andere dag allerlei bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn stinkende moeras.

De twee uur durende musical brengt geliefde personages als de dictator Lord Farquaad, Ezel, Prinses Fiona en Pinokkio uit de animatiefilm van DreamWorks tot leven. Een verhaal vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde.

‘Shrek de Musical’ is een productie van Cultuur Kwartier Sneek.

De artistieke leiding ligt bij Iréne Martin, met medewerking van MUZT-docenten Mousmé Brocaar (zang), Raymond Guzman (dans), Tialda Goodijk (tap), Mark Riemer (musicalkennis) en Maaike Schuurmans (zang). Daarnaast hebben veel medewerkers van Cultuur Kwartier Sneek en vrijwilligers bijgedragen aan de totstandkoming van de voorstelling. Dankzij ieders inzet bevat de musical ook prachtige muziek, decors, kostuums, rekwisieten, kapsels, grime, licht en geluid.

KAARTEN BESTEL JE HIER!
Wees er snel bij, want sommige voorstellingen zijn bijna uitverkocht.

Voorstellingen
Vrijdag 12 april: 19.30 uur
Zaterdag 13 april: 19.30 uur
Zondag 14 april: 14.30 uur
Vrijdag 19 april: 19.30 uur
Zaterdag 20 april: 19.30 uur
Zondag 21 april: 14.30 uur