zo.10.03

Unlocked met o.a. Electric Hollers op Sunday Café XL

‘Atrium-band’ Unlocked treedt zondag 10 maart op bij het Sunday Café in Poppodium Bolwerk. Het wordt een speciale editie, deze keer georganiseerd door Kunstencentrum Atrium, Poppodium Bolwerk en Kunstbende Friesland. Naast Unlocked treden er meer talentvolle bands op, waaronder de al aardig bekende rockformatie Electric Hollers.

Unlocked
Alle remmen gaan los wanneer Unlocked musiceert. Laat je meevoeren door hun popsongs en alle negatieve energie verdwijnt! Frontman Thom Posthuma en zijn kornuiten sloegen vorig jaar een dubbelslag bij de Atrium BandContest in Koudum; ze waren daar de favoriet van zowel de jury als het publiek. Unlocked speelt onder meer nummers van Lenny Kravitz, The Dandy Warhols en Red Hot Chili Peppers en werkt hard aan een eigen repertoire. Check de heren ook op Facebook.

Electric Hollers
Electric Hollers is de nieuwe blues/rocksensatie uit Noord-Nederland! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 haar eerste plaat ‘Rise’ uit. Het debuut leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwen de aanstormende bluesrockers verder aan hun livereputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Meer info vind je op hun Facebook-pagina.