We gaan weer beginnen: alle startmomenten op een rij

23 augustus 2019

Op maandag 26 augustus beginnen we aan het nieuwe seizoen 2019-2020! Maar niet alle lessen en cursussen beginnen op die dag. Er zijn verschillende startmomenten in augustus en september. We zetten ze voor je op een rij. Alle informatie vind je ook terug in de Atrium-brochure, af te halen op onze locaties.

MUZIEK

Reguliere muzieklessen (instrumentaal/vocaal)
Deze starten op maandag 26 augustus. Leerlingen die doorstromen vanuit vorig seizoen hebben meestal al een lesafspraak gemaakt met hun docenten. Vaak houden zij eerst hun ‘oude’ lestijd aan. Leerlingen voor wie dit niet meer past, nemen zelf contact op met de docent. Nieuwe leerlingen krijgen vanaf donderdag 22 augustus bericht (telefonisch of per e-mail) van de docent om een lesafspraak te maken in de eerste schoolweek.

Koren/ensembles/workshops/orkesten
Niet alle groepen volgen een jaarcursus van 40 weken. De dirigent/ensembleleider heeft voor de zomervakantie doorgegeven wanneer er wordt gestart. Nieuwe aanmeldingen krijgen hierover per e-mail bericht.

Muziekcursussen
Cursisten die de lessen vervolgen hebben reeds een startdatum doorgekregen voor de zomervakantie. Nieuwe aanmeldingen ontvangen deze per e-mail.

AMV/Muziek-Mix
De nieuwe aanmeldingen lopen via de docenten op de basisscholen. Daar worden ook de meeste lessen gegeven. De start is in de tweede schoolweek, dus vanaf maandag 2 september. Nieuwe aanmeldingen voor de lessen op een locatie van Kunstencentrum Atrium krijgen per e-mail bericht.

DANS

Vrijwel alle danslessen starten vanaf maandag 26 augustus. De dinsdagochtendgroep ‘Volwassendans’ van Raymond Guzman begint wat later, op 17 september. De meeste dansleerlingen hebben van hun docent gehoord in welke les hij/zij wordt verwacht. Bekijk het rooster of de lestijden voor komend seizoen gewijzigd zijn. Nieuwe cursisten mogen onaangekondigd meedoen aan een gratis proefles.

THEATER

De theatercursussen starten in de week van maandag 9 september. Na inschrijving krijgt men bericht over de groepsindeling. Bij de theaterlessen geldt de eerste les als een vrijblijvende proefles. Het lesrooster vind je hier. De lessen KinderMuziekTheater (KMT) starten op maandag 9 september en donderdag 12 september. Wie zich heeft ingeschreven, wordt meegenomen in de groepsindeling. De docenten delen de KMT-groepen definitief in op 31 augustus. Men wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Meer informatie over de KMT-inschrijving.

MUSICAL

MUZT Musicalopleiding gaat op vrijdag 30 augustus van start met de auditie voor jaar 1. Die dag zijn ook de eerste lessen voor jaar 2, 3 en 4. Inschrijving en meer informatie vind je op de MUZT-website.

BEELDENDE KUNST

De cursussen beeldende kunst starten in de week van maandag 9 september: tekenen & schilderen, beeldhouwen, keramiek, fotografie en grimeren. Na inschrijving ontvangen cursisten bericht van de docent over de plaatsing en de start van de cursus. Wanneer een cursus helaas niet doorgaat wegens te weinig belangstelling, krijgt men daarover eveneens bericht. Neem alvast een kijkje op het lesrooster.