zo.17.11

Locatie: Noorderkerkzaal van Theater Sneek (ingang: Oud Kerkhof 11, Sneek)

Kaarten bestellen

NEXT LEVEL vocals bij Topzondag met Koffiegeur

De tweede Topzondag met Koffiegeur van het seizoen 2019-2020 wordt zondag 17 november verzorgd door NEXT LEVEL vocals. De pas opgerichte Friese vocal groep zingt lichte muziek en schrijft grotendeels eigen arrangementen.

Het concert in de Noorderkerkzaal van Theater Sneek begint om 11.30 uur (de koffie staat vanaf 11.00 uur klaar) en duurt een uur.

Next Level Vocals bestaat uit Christel van Bockxmeer (sopraan/alt) uit Bolsward, Erwin de Ruijter (tenor/mezzo) uit Bolsward, Alinda Talsma (sopraan/tenor) uit Grou, Dennis Dronkers (bas) uit Sneek en multi-instrumentalist Carel van Leeuwen uit Terherne. De Ruijter en Dronkers zijn als docent verbonden aan Kunstencentrum Atrium, onderdeel van Cultuur Kwartier Sneek. Van Leeuwen ondersteunt de stemmen met diverse instrumenten. Zo speelt hij cello, contrabas en percussie.

Het kwintet voorziet ieder lied van een eigen twist. Zo wordt het sfeervolle ‘When I Fall In Love’ uitgevoerd met een solo voor cello, waarbij de begeleiding gezongen wordt. Iets heel anders is de uitvoering van ‘Tequila Samba’, dat een verrassende intermezzo heeft gekregen. Het programma bestaat verder uit ballads zoals ‘My Immortal’ en ‘Tears In Heaven’ en up-temponummers als ‘For Once In My Life’ en ‘Thinking Out Loud’.

Topzondag met Koffiegeur 2019-2020
Zondag 23 februari 2020 | Duo Scholten & Flach
Zondag 8 maart 2020 | Duo Francis & Vijselaar en Houtkwintet BlaasVaak
Zondag 5 april 2020 | Stedelijk Muziekkorps met Edith Bakker

Kijk hier voor meer informatie over Topzondag met Koffiegeur.